Aktivera och avaktivera deltagande i Kaspersky Security Network

För att aktivera eller avaktivera deltagande i Kaspersky Security Network:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Öppna programmets huvudfönster och klicka på knappen Meny.
  3. Välj InställningarYtterligare.
  4. Du kan läsa villkoren som gäller för Kaspersky Security Network genom att klicka på länken Meddelande för Kaspersky Security Network.
  5. Om du vill delta i Kaspersky Security Network ställer du in växlingsknappen :

Jag vill förbättra programmets kvalitet och går med på att delta i Kaspersky Security Network (KSN)

Om du inte vill delta i Kaspersky Security Network ställer du in växlingsknappen till Av.

I vissa programversioner, visar fönstret Inställningar inställningen Jag godkänner att lämna ut data för att förbättra kvaliteten på programmet istället för Kaspersky Security Network-meddelandet.

Lämna ut uppgifter för att förbättra skyddet:

1. Byt inställningen för växlingsknappen Jag godkänner att lämna ut uppgifter för att förbättra skyddet till .

Fönsrtet Meddelande för Kaspersky Security Network öppnas.

2. Läs villkoren och klicka på Acceptera.

För att avbryta utlämning av uppgifter för att förbättra skyddet,

Byt inställningen för växlingsknappen Jag godkänner att lämna ut uppgifter för att förbättra skyddet till Av.